Gravidfotografering


Är det dags för en liten bebis eller kanske två? Stort grattis! En graviditet är otrolig på alla sätt & vis, även om man kan må väldigt dåligt så är det något helt underbart man bär på & som två barnsmamma så vet jag att hur jobbig en gravitet & förlossning man än har så är det helt magiskt att bli förälder. Att tillsammans få skapa ett litet liv & följa det genom livet. Den kärlek är obeskrivlig.


Så något jag rekommenderar är att föreviga denna underbara stund tillsammans med mig. Jag posar er på ett naturligt sätt & säger exakt vart ni ska titta & vad ni ska göra. Ni behöver absolut inte ha någon kameravana osv utan jag lovar att jag guidar er så ni behöver inte alls tänka på det.


Vad ni ska ha på er är helt upp till er, man får ha sina vanliga kläder annars har jag gravidklänningar man får låna & tillsammans med mig så bestämmer vi en plats där vi möts upp & fotar. Det kan vara i min studio, utomhus vid en strand, skog? Allt sånt löser vi ihop.


Något som är väldigt fint till är även en blomsterkrans till huvudet, det kan man köpa till via mig från Ivar Erikssons blomsterhandel. Tjejerna där är helt magiska & skapar underbara kransar. Pris 300kr ♥