Boudoir-fotografering


Vill du ha en riktig egoboost, ge din partner en upplevelse utöver det vanliga eller bara vill göra något kul och annorlunda så ska ni absolut boka in en boudoirfotografering. Glöm det där med obekvämt att vara halvnaken framför en främmande person, att du inte skulle vara vacker som den du är och jämför aldrig det du ser i spegeln med bilderna ni sett när ni sökt på begreppet boudoir. Allt handlar om ljus, form och tips från fotografen. Mitt jobb är att få dig avslappnad & ha kul!


Alla är lite smått nervösa inför denna fotografering, men jag lovar att vi kommer ha superkul & jag lovar att få dig avslappnad.


Boudoir, för mig, handlar inte om hur andra ser ut eller att försöka skapa liknande bilder som redigerade modellbilder som överöser oss i tidningarna. Det handlar om vad som är unikt och vackert! Du har säkert hört ”Det du inte älskar med dig själv, älskar någon annan” och det är det som gör boudoir till en värdefull upplevelse då du kommer att få se dig själv på ett helt annat sätt, du kommer att få se dig själv från det perspektiv som dem som älskar dig gör!