Nyföddfotografering

Nyföddfotografering är något alldeles speciellt, där vi ska skapa underbara bilder för att minnas första tiden när bebisarna är sådär små & gosiga. En fantastisk tid väntar dig & din familj!


Jag vet att de första dagarna när man kommer hem med sin lilla bebis är både överväldigande & intensiva då ni ska lära känna er nya lilla familjemedlem samtidigt som släkt & vänner hänger på låset. Tyvärr är det så att vi nyföddfotografer rekommenderar att ni kommer inom de 14 första dagarna av en anledning. Barnen sover som mest de första dygnen efter förlossningen & är väldigt ”formbara” då de legat väldigt tight i magen. För varje dag & vecka som går sen så är dem vaknar mer och mer, samt blir starkare. Men hur orkar vi gör iordning oss för det tänker du kanske då? Jo, ni kommer precis som ni är. Att duscha & piffa till sig en stund ses ofta som en riktig lyx under den första tiden & när ni väl har investerat i denna tid & upplevelse så kommer ni vara så tacksamma resten av ert liv. Tro mig ni vill inte vara en av alla som ångrar att de inte bokade en nyföddfotografering för den första tiden kan kännas som en evighet när man lever i bubblan fast tiden går fort.


Ni kommer till min studio där jag har förberett med fika till er så ni kan sitta & njuta i soffan brevid mig så kan slappna av i soffan medans jag fotar erat lilla knyte. Jag har utbildat mig inom nyföddfotografering & vet hur man ska säkert hantera ett nyfött barn & skulle aldrig göra något som jag inte känner mig säker på. Vi väljer ut rekvisita tillsammans för att skapa magiska bilder, jag har massvis med fina korgar, träsängar & wraps i olika färger.


Självklart får syskon vara med, familjebilder & enskilda bilder på förälder & barn ♥